Verzekeringen zakelijk

Een verzekering die past bij je persoonlijke situatie

Op zakelijk gebied heb je andere verzekeringen nodig dan als particulier. Een ondernemer kent andere risico’s die je in een thuissituatie niet altijd hebt. Denk daarbij aan vragen als:

  • Hoe groot is je in inventaris? 
  • Hoeveel personeel heb je? 
  • Hoe ontvang je klanten? 
  • Of ga je juist bij klanten op bezoek?

  • Hoe zit het met de aansprakelijkheidsrisico’s en wat is de schade na een uitgeslagen brand?
  • Wat zijn de financiële gevolgen als iemand ziek wordt?

Elk bedrijf is anders. We gaan graag met je in gesprek om jouw persoonlijke situatie door te nemen. Met ons totaaladvies op zak kan jij straks met een goed gevoel doorgaan met ondernemen. 

Voor de ZZP'er en het MKB

Het ene bedrijf is de andere niet. Als zzp’er dien je rekening te houden met andere verzekeringen dan wanneer je als mkb’er over eigen personeel beschikt. Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken helpt graag de zzp’er en het mkb met totaaladvies over passende verzekeringen voor hun unieke situatie. Daarbij bespreken we de huidige situatie van je bedrijf, maar ook waar je in de toekomst naartoe wilt.  

Plan adviesgesprek in

Combineer met een particuliere verzekering

Is het niet onhandig als je voor elke verzekering contact op moet nemen met een andere organisatie? Als we toch al bij je zijn voor advies over jouw zakelijke verzekeringen, maken we graag wat extra tijd voor je vrij. Nemen we direct de particuliere verzekeringen met je door. Zo regel je straks al je verzekeringszaken met dezelfde mensen en via dezelfde contactgegevens. 

Bekijk particuliere verzekeringen

"Al 35 jaar hebben wij ervaring met het geven van advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken"

— Ritsema Verzekeringen

Heb je een vraag over je verzekering?

Voor advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten staan we voor je klaar. Er zijn verschillende manieren om ons kantoor te benaderen. Kies zelf welke manier je voorkeur heeft en neem contact met ons op.

    Uw voorkeur voor contact met ons