Verzekeringen voor particulieren

Een verzekering die past bij je persoonlijke situatie

Er zijn talloze verzekeringen die je af kunt sluiten. Je hebt verzekeringen gericht op je huis, voertuig, gezondheid, vrije tijd, juridische zaken en overlijden. Sommige verzekeringen komen je bekend voor. Maar je ziet al gauw dat ene detail bij een verzekering over het hoofd. Op het moment van de waarheid is een situatie redelijk zwart-wit.

Iets heeft een gedekte oorzaak, of juist niet. Dat laatste kan grote gevolgen hebben voor jouw toekomst. Goed en betrouwbaar advies kan daarin het verschil maken. Bij Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken helpen we je graag verder.

Elke situatie is anders

  • Ben je alleenstaand, samenwonend of heb je een gezin met kinderen? 
  • Huur je een woning of heb je een eigen koophuis? 
  • Rijd je in een motorvoertuig of beschik je alleen over een elektrische fiets? 

Elke situatie is anders. Er zit een groot verschil in het verzekeren van een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor een gezin zonder koopwoning met een leaseauto van de werkgever, dan voor iemand met een koopwoning, eigen auto en een elektrische fiets. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Samen nemen we jouw situatie door, waarna je totaaladvies ontvangt op basis van je wensen en doelen. Zo ben je met een vertrouwd gevoel verzekerd. 

Plan adviesgesprek in

Totaaladvies op maat

Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken werkt samen met de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Toch hebben we geen contractuele verplichtingen met deze partijen. We zijn volledig onafhankelijk. Samen gaan we in gesprek over jouw persoonlijke situatie. Op basis van dat gesprek kijken we welke maatschappij aansluit bij jouw wensen. Zo ontvang jij totaaladvies op maat. Daarin blijven wij je persoonlijke aanspreekpunt voor al je vragen in de toekomst. Prettig om al je verzekeringen onder één dak te hebben, wie de verzekeraar ook is.

Plan adviesgesprek in

"Al 35 jaar hebben wij ervaring met het geven van advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken"

— Ritsema Verzekeringen

Heb je een vraag over je verzekering?

Voor advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten staan we voor je klaar. Er zijn verschillende manieren om ons kantoor te benaderen. Kies zelf welke manier je voorkeur heeft en neem contact met ons op.

    Uw voorkeur voor contact met ons