Over Bert RitsemaVerzekeringen & Hypotheken

Advies op maat

Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken is in 1989 vanuit huis opgericht. Het begon allemaal op zolder, met een telefoonboek op schoot. Eerst alleen op het gebied van verzekeringen en daar kwamen vervolgens hypotheken bij. Jaren later is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele dienstverlener op beide gebieden. Bij ons staat een betrokken team van medewerkers voor je klaar.

Betrouwbaar, betrokken en behulpzaam

Met de pijlers betrouwbaar, betrokken en behulpzaam staat Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken als een huis. Binnen het bedrijf heerst een warme, persoonlijke sfeer. Dat nemen we graag mee in de gesprekken met onze klanten. We hanteren korte lijntjes met elkaar en kennen onze krachten. En onze klanten. Bij ons ben je welkom.

Waardige opvolging

Helaas hebben we in 2019 plotseling afscheid moeten van Bert. Jarenlang zette hij zich met ziel en zaligheid in voor dit familiebedrijf. Van een kantoor op zolder heeft hij Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken gemaakt tot een centraal begrip in de regio. Twee jaar voor zijn overlijden droeg Bert het stokje over aan zijn jongste zoon en aan oud-medewerker Gerhard Oosterveld. Sinds 2017 staan zij aan het roer van het bedrijf.

"Al 35 jaar hebben wij ervaring met het geven van advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken"

— Ritsema Verzekeringen

Contact

Voor advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten staan we voor je klaar. Er zijn verschillende manieren om ons kantoor te benaderen. Kies zelf welke manier je voorkeur heeft en neem contact met ons op.

    Uw voorkeur voor contact met ons