Een hypotheek bij Ritsema

Droomhuis eindelijk gevonden? We helpen je graag met het regelen van de financiering ervan. De huizenmarkt is continu in beweging. Net zoals bij verzekeringen, is geen hypotheek hetzelfde.

Ook zit er een verschil in de hypotheek bij het kopen van je eerste huis, een verhuizing naar je volgende koopwoning, een aan- of verbouwing of het opnemen van overwaarde op je huidige woning. We helpen je graag met het realiseren van je wensen.

Een hypotheek die bij je past

Bij een hypotheek komt veel kijken. Denk aan de diensten van een makelaar, taxateur en een notaris. We wijzen je de weg waar nodig. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze hypotheekadviseur. Zo kom je erachter wat we precies voor je kunnen betekenen. 

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek nemen we jouw situatie en wensen door. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden rondom de financiering van de woning. Wij gaan vervolgens op zoek naar een geldverstrekker die bij jou past. 

Plan adviesgesprek in

Eerste hypotheek

Een huis kopen is altijd spannend. Vooral de allereerste keer. Het is daarom belangrijk dat je een goede adviseur inschakelt om je te adviseren. Benieuwd wat we voor jou als starter kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur. Zo ontvang jij persoonlijk advies op maat. 

Plan adviesgesprek in

Verhuizen

Bezit je al een koopwoning en is het tijd voor een volgende stap? Maak je alvast klaar om te verhuizen! We helpen je graag met het financieren van de nieuwe woning. Een nieuwe woning aankopen, terwijl je huidige nog niet is verkocht? Dan heb je een overbruggingshypotheek nodig. Ook daarin staan we je graag bij. Benieuwd wat we precies voor je kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met onze hypotheekadviseur aan. 

Plan adviesgesprek in

Verbouwen

De huidige huizenmarkt is flink op hol geslagen. Huizenprijzen blijven stijgen en de rentes zijn historisch laag. Daarom besluiten steeds meer mensen hun huis te verbouwen, in plaats van te verkopen. We helpen je met het regelen van een verbouwingshypotheek. In sommige gevallen is het beter om een persoonlijke lening te nemen, in plaats van een hypotheek. Wat voor jou het beste is? Kom erachter in een persoonlijk gesprek. 

Plan adviesgesprek in

Overwaarde opnemen

Bezit je al een koopwoning? Met de huidige prijzen is het goed mogelijk dat je overwaarde hebt opgebouwd op je woning. Het is mogelijk om deze overwaarde op te nemen. Daarbij laat je je woning opnieuw taxeren en verhoog je je huidige hypotheek. Met de huidige lage rentes kan dit erg aantrekkelijk zijn. Het geld dat beschikbaar komt kan je vrijuit gebruiken voor andere leuke dingen! Benieuwd wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek in. 

Plan adviesgesprek in

Combineer met passende verzekeringen

Verhuizen naar een andere woning brengt veel veranderingen met zich mee. Je persoonlijke situatie verandert hierdoor aanzienlijk. In een persoonlijk gesprek nemen we graag de aanstaande situatie met je door en geven we je passend advies voor je verzekeringen. Zo adviseren we bij het kopen van een woning altijd een rechtsbijstandverzekering. In ieder geval het eerste jaar. Loop je tegen verborgen gebreken of andere juridische zaken aan? Dan wil je graag bijgestaan worden door een advocaat, zonder de peperdure kosten. Kom er in een persoonlijk gesprek achter welke verzekeringen bij jouw situatie passen. 

Bekijk particuliere verzekeringen

"Al 35 jaar hebben wij ervaring met het geven van advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken"

— Ritsema Verzekeringen

Heb je een vraag over je hypotheek?

Voor advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten staan we voor je klaar. Er zijn verschillende manieren om ons kantoor te benaderen. Kies zelf welke manier je voorkeur heeft en neem contact met ons op.

    Uw voorkeur voor contact met ons