Regiobank, de buurtbank waar u zich onmiddelijk thuis voelt!

Regiobank is geen dure bank met marmeren vloeren en een beursnotering in New York. Wij zijn een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank -en daar zijn we trots op. Wij weten wat de gewoonten zijn, wat er speelt in de streek. Omdat we ons betrokken voelen bij de omgeving. Een bank zonder poespas en gedoe, die dicht bij de mensen staat, dat is wat we zijn!

Regiobank, de buurtbank waar ze alle tijd voor u nemen!

Heeft u als klant behoefte aan een advies van Regiobank, dan nemen wij dat uiterst serieus, dan gaan we er eens goed voor zitten. Wat helpt is dat wij doorgaans goed op de hoogte zijn van uw financiële situatie. Dat krijg je wanneer je zoals de Regiobank geen onpersoonlijke bank bent, maar juist een bank van 'ons-kent-ons'.

Regiobank, de buurtbank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt!

Kan ik een bankpasje krijgen? kan ik internetbankieren? Geeft Regiobank hypotheek, krediet en spaaradvies? Heeft Regiobank een app? Vier simpele antwoorden: ja,ja,ja en ja. Wij zijn dan wel een regionale bank, maar wij hebben alle bankproducten in huis. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en helder geregeld. Met veel persoonlijke aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent met de speciale overstapservice!

Kom vrijblijvend eens bij ons langs. Dan kunt u zelf ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Regiobank Bultena, Molenstreek 1, Veendam

Introductiefilmpje RegioBank

Filmpje JongWijs Rekening

Flimpje Mobiel Bankieren App RegioBank