Schade
U heeft schade, wat vervelend! U kunt de schade aan ons melden door hier te klikken. U kunt ook de schade melden via onderstaande schadeformulieren.

Schadeformulier brand/water/storm/inbraak
Heeft u schade aan uw woonhuis en/of inboedel? De meeste schades kunnen doorgegeven worden door middel van een brand/water/storm/inbraak schadeformulier.
Deze kunt u invullen door hier de klikken. Wij ontvangen dan automatisch het ingevulde document en u ontvangt een kopie voor uw eigen administratie.

In de meeste gevallen zal de schadeafdeling vragen om de volgende gegevens:
- Foto's van de schade.
- Aankoopbewijs.
- Gespecificeerde offerte voor herstel.

U kunt de gegevens uploaden in het digitale schadeformulier brand/water/storm/inbraak schadeformulier. 
Het is ook mogelijk dergelijke gegevens via onze bedrijfswhatsapp aan te leveren, u kunt de gevraagde gegevens appen naar ons bedrijfswhatsapp: 06- 16 270 855.

Aanrijdingsformulier auto/motor/fiets
Heeft u een aanrijding gehad met een voertuig? Neem altijd contact met ons op!
U kunt hier een digitaal aanrijdingsformulier downloaden.

Bent u zelf voor voor de schade verzekerd (denk aan bijvoorbeeld een volledig casco dekking: 'allrisk' dekking)? Dan kan het kiezen van een aangesloten schadehersteller u de nodige voordelen opleveren. Benieuwd welke schadehersteller aangesloten is bij uw verzekering? Neem gerust contact op, wij helpen u hier graag mee!

Aanrijding met een tegenpartij? Zo vult u het aanrijdingsformulier in.
Is er een tegenpartij bij de aanrijdingsschade betrokken? Dan is het van belang dat het aanrijdingsformulier goed ingevuld wordt. Hierbij een aantal tips.
- Vul samen de feiten in op de voorzijde, wanneer u het beide eens bent over de gebeurtenis, tekenen beide partijen gezamenlijk de voorzijde.
- U en de tegenpartij vullen individueel de achterzijde in (pagina 2 van het digitaal aanrijdingsformulier). Hierop wordt ook de vraag gesteld wie volgens u aansprakelijk is voor de schade.
- Heeft u een papieren versie van het schadeformulier? Dan drukt de voorzijde door. Na het volledig invullen en ondertekenen van de voorzijde, scheurt u voorzichtig het eerste blad er af. 
Beide partijen hebben dan een versie van de voorpagina. Deze kunt u beide omdraaien om zo individueel de achterzijde in te kunnen vullen.
- U levert het schadeformulier (voor-en achterzijde) bij ons in. De tegenpartij bij zijn/haar verzekeringsadviseur. De schadeafdeling beoordeeld volgens op basis van de feiten en bijbehorende wetgeving wie daadwerkelijk aansprakelijk is voor de schade.
- Problemen met het invullen van het schadeformulier? Vraag ons gerust, we helpen u graag op weg.

Geen aanrijdingsschade of brand/water/storm/inbraak- schade? 
Neem gerust contact op.